Rólunk, röviden

Cégünk, a Hűtőcentrum üzletet üzemeltető, balatonboglári székhelyű ELWILL Kft, több mint 20 éve van jelen a műszaki cikk kereskedelemben. Jól képzett, hozzáértő, és segítőkész értékesítőinkkel várjuk vásárlóinkat.

Az általunk forgalmazott gyári csomagolt, és új szépséghibás készülékek, a legismertebb világmárkák magas minőségét képviselik. Készleteinket nem csak hagyományos módón rendeljük, hanem gyártók, forgalmazók felajánlásaiból is tudunk válogatni. Büszkék vagyunk választékunkra, és arra, hogy  meghatározó szerepet játszunk a műszaki cikkek forgalmazásában. Ezért természetesen köszönettel tartozunk Önöknek, a vásárlóinknak is.

Mi is a szépséghiba?

Olyan karcolás, horpadás, horzsolás, amely a készülék működését egyáltalán nem befolyásolja, és lehet, hogy esztétikailag sem zavaró, ha a sérülés olyan helyen van, ahol az használat közben nem is látszik.

Garanciavállalás*

Minden termékünk garanciával rendelkezik. Általában a gyártó által, a fogyasztói szerződés alapján vásárolt tartós fogyasztási cikkekre kötelezően előírt jótállási idő vonatkozik. Egyes esetekben forgalmazói garanciával rendelkeznek.

Szolgáltatások*

A pontos részletekről érdeklődjön az üzleteinkben.

Fizetési módok

Üzleteinkben nem csak készpénzes fizetésre van lehetőség, bármely bank által kiállított bank, és hitelkártyát el tudunk fogadni. Ha a termék vételárát nem szeretnék azonnal kifizetni több hitelkonstrukcióval is állunk rendelkezésre.

Házhozszállítás, akár helyszíni fizetéssel

Hogy a megvásárolt gép hazajuttatása se legyen probléma, szállító partnereink kedvezményesen fuvaroznak Önöknek. Sőt, ha a régi készüléküktől szeretnének megszabadulni, azt díjmenetesen viszik el Önöktől.

Fizethet akár otthonában is. Ha partnerünktől rendeli meg a szállítást úgy a gép hazaszállításakor, kényelmesen karosszékben ülve fizethet, és kaphatja meg számláját, jótállási jegyét.

Termékfoglalás

Minden vásárlónk részére biztosított, a három munkanapos ingyenes termékfoglalás lehetősége. A kiválasztott terméket mindenképpen megtartjuk, így van idő alaposan megfontolni a döntést, nyugodtan szervezheti a szállítást, beüzemelést.

10% foglaló befizetésével már 15 napra tudjuk biztosítani, hogy a készülék az Öné lehessen, ha pedig már kifizette azt, korlátlan ideig, őrizzük, tároljuk, míg előkészíti a helyét, esetleg befejezi a lakásépítést, felújítást.

Vásárlói megrendelés

Nem találta meg az Önnek megfelelőt? Erre is van megoldás. Kérje tőlünk az igényeinek legmegfelelőbb tulajdonságokkal bíró készüléket, és kollegáink megpróbálják azt legkésőbb 30 napon belül beszerezni Önnek.